Corona en therapie? Hoe nu verder?

Tijdens deze crisis blijft de praktijk JanssenGestalt in Breda open. Ik zorg ervoor dat de afstand tussen ons steeds tenminste 1,5 meter blijft. Ik geef uiteraard geen hand en zorg voor hygiënische maatregelen. Ook kunnen we online gesprekken voeren. Net iets anders, maar met hetzelfde resultaat.

Ik heb goede ervaring met het voeren van online gesprekken via Skype en Zoom. Dit kan goed bij relatietherapie, relatiegesprekken, individuele therapie, individuele begeleiding en bij maatschappelijk werk.

Neem nu contact met mij op, als jij een afspraak wilt. Ik hanteer geen wachtlijst.

Voor mensen uit vitale beroepen bied ik enkele gesprekken gratis aan, ter ondersteuning van jouw situatie op dit moment. Hiervoor werk ik samen met Carla van Loon. Meer informatie? Kijk hier.