Individuele therapie via Skype

Ervaar jij zelf problemen, of zit je met iets waar je aan wilt werken, en wil je met een therapeut of counselor spreken, woon je in een andere stad, of zelfs in een ander land of misschien wel aan de andere kant van de wereld? En je vindt het fijn om met een Nederlandssprekende therapeut contact te hebben? Binnen JanssenGestalt in Breda is het mogelijk om therapie via Skype te volgen.

 

Het is niet meer noodzakelijk om naar onze praktijk in Breda of Den Bosch te komen. Waar je ook in de wereld woont, je kunt bij ons terecht voor individuele therapie en counseling via Skype. Vanuit je eigen woonplek in Nederland of buitenland hebben wij sessies via Skype. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met ‘relatietherapie en individuele therapie op afstand’. Wij merken dat het effect van deze therapievorm net zo groot is als wanneer je de therapie bij ons in de praktijk volgt.

Sessies via Skype is mogelijk bij alle soorten problemen en vragen. Een goed werkende computer en een account op Skype is het enige wat nodig is. De facturen zullen we via de email versturen en je kunt via je eigen bankrekening betalen.

JanssenGestalt is bereikbaar onder de Skypenaam wasiliejanssen.

Als wij op Skype online zijn, kun je contact met ons opnemen. Wij plannen de sessies met jullie in, waarbij we rekening houden met het tijdsverschil. Natuurlijk kun je ons ook bellen of via het contactformulier contact met ons opnemen.

Wil je meer informatie of wil je direct een afspraak plannen? Stuur ons een email of vul ons contactformulier in.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.