De praktijk

JanssenGestalt: voor deskundige én professionele hulp

En ook nog eens snel resultaat!

Op deze pagina lees je waarvoor je bij JanssenGestalt terecht kunt.

Maar: mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven. Heb je meer interesse in de therapeut van JanssenGestalt, lees hier dan vooral meer over mij.

Maar wanneer kom je dan naar JanssenGestalt?

Als je moeite hebt met zaken in je dagelijkse leven, met jezelf, in je relatie of in je werk. Als je het gevoel hebt dat je vastloopt of niet verder komt en bij psychische klachten of relatieproblemen. Ook als je met vragen rondloopt over je loopbaan of zingeving kun je bij JanssenGestalt terecht. Heb je een trauma meegemaakt, zoals mishandeling, seksueel misbruik of een ongeluk, schakel dan ook een therapeut in.

JanssenGestalt heeft een uitgebreide expertise als het gaat om problemen rondom seksualiteit. Ik begeleidde al veel mensen die homoseksuele of biseksuele gevoelens hebben en er niet voor uit durven, kunnen of mogen komen.

Ook bij genderproblemen ben je bij JanssenGestalt aan het goede adres. Heb je het gevoel dat je in een verkeerd lichaam bent geboren en denk je erover om je hiervoor te laten behandelen, laat je dan begeleiden door een therapeut/maatschappelijk werker.

Tot slot help ik ook mensen die een beperking ervaren door bijvoorbeeld een chronische ziekte of een psychiatrische stoornis. Daarnaast begeleid ik mensen die de zorg hebben voor een partner of familielid met een chronische ziekte of psychiatrische stoornis.

Kortom: bij JanssenGestalt kom je voor psychosociale therapie én maatschappelijk werk.

Soms zijn enkele gesprekken voldoende om weer vooruit te kunnen. Soms is meer tijd nodig. Een kennismakingsgesprek geeft daarover duidelijkheid.

Op deze site krijg je meer duidelijkheid over het therapieaanbod van JanssenGestalt, de therapeut en maatschappelijk werker én wat de praktijk jou kan bieden:

  •    Individuele therapie
  •    Relatietherapie
  •    Trainingen

De therapeut en maatschappelijk werker

oftewel ‘de vent achter de tent’

https://www.janssengestalt.nl/therapeut/

Neem contact op

Heb je direct hulp nodig of wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op. Bel met 06 21563954 of stuur een e-mail. Ik kijk uit naar ons eerste contact!