Stilstaan of veranderen?

Mensen hebben wensen. Vele van deze wensen realiseren we echter niet. Dit heeft te maken met angst. Als je namelijk besluit om je baan op te zeggen, omdat het je niet bevalt op je huidige werkplek. Als je besluit om tegen je partner te zeggen dat je de relatie wilt gaan stoppen, of als je besluit om je huis te verkopen, je baan op te zeggen en alleen of met je gezin naar het buitenland te gaan. Als je besluit om al je vastigheden op te geven en te kiezen voor iets anders, wat dan?

Wat je dan tegenkomt is angst en onzekerheid. Je weet niet hoe jouw leven er uit gaat zien als je gaat veranderen. Wij weten niet of en hoe de wereld gaat veranderen nu Donald Trump president van de Verenigde Staten wordt en daarmee wereldleider.

Wat we wel weten is dat verandering altijd gepaard gaat met onzekerheid, angst en crisis. Na de crisis kun je zien wat er uiteindelijk is. Verandering zonder een crisis en zonder deze gevoelens kan bijna niet.

Met onze praktijk zitten wij in een flinke verandering. Hoewel de naam, de vormgeving en de site hetzelfde blijft, zijn wij bezig met een flinke reorganisatie. Marco Schijf wordt dé therapeut en daarmee de leading man binnen JanssenGestalt en Wasilie Janssen treedt terug als therapeut. Wasilie gaat zich bezig houden met een andere passie en zal incidenteel nog enkele (echt)paren gaan begeleiden.

Wij samen voelen ons onzeker én vol vertrouwen in de toekomst. Door te veranderen, leef je, voel je, ervaar je.

Dit is wat wij jou ook wensen: het lef om de boel overboord te gooien en te veranderen. Doen wat je altijd al wilde doen. Dat kun je. Ook jij kan dat.

Heb je hulp nodig bij de wens tot verandering? Maak een afspraak in onze praktijk. Natuurlijk mag je ook telefonisch contact met ons opnemen.