Marco Schijf

Over Marco Schijf. Of eigenlijk: over jou

Als er een zin zou zijn om jou in je gewone doen te beschrijven dan zou dat zijn: een weldenkend mens met een normaal gevoelsleven.

Maar als er een zin zou zijn om je huidige gemoedstoestand te beschrijven dan zou dat eerder zijn: uit balans.

Of je nu problemen hebt in je relatie of je gevoel van eigenwaarde even kwijt bent; je bent hier op de goede plaats.

 

Hallo, ik ben Marco Schijf

En ik begeleid mensen om weer in balans te komen met zichzelf. Sterker nog, ik word er persoonlijk blij van als ik binnenkort bij jou zou zien dat je weer goed in je vel zit. Dat heb ik al vaak mogen meemaken. Lees maar eens hoe eerdere cliënten dat ervaren hebben.

Je wilt dus je gevoel van eigenwaarde terug.

En je mannetje (of vrouwtje) weten te staan in relatie met anderen. En je wilt bij toekomstige tegenslagen niet zo snel terugvallen in je oude gedragspatronen.

Ik heb een paar overtuigingen waar ik je graag iets over vertel:

  • Ik geloof erin dat gedachten en gevoelens jouw gedrag sturen. Ik kan je zelfs snel en eenvoudig laten inzien hoe dat werkt. Gegarandeerd!
  • Ik geloof dat je altijd moet kijken vanuit mogelijkheden. Misschien ben je die mindset de afgelopen tijd een beetje kwijtgeraakt. Laat mij je dan begeleiden om die te hervinden.

Goed in je vel zitten en dat ook uitstralen is al mijn halve leven mijn passie.

Daarom heb ik in 2008 een carrièreswitch gemaakt. Ik ben toen de opleiding gaan volgen voor psychosociaal therapeut en maatschappelijk werker. Ik mag me dus bachelor in Social Work noemen.

Maar wat zegt zo’n titel? Belangrijker is dat ik sinds de start van mijn opleiding al veel mensen begeleid heb. Mensen zoals jij. Want dat zou je nu misschien even vergeten maar veel mensen die normaal gesproken weldenkend en stabiel zijn, hebben toch zo hun ‘issues’.

Wat ik het mooiste vind aan mijn werk is als ik na slechts een korte tijd bij mensen ontdek waar hun passie en verlangen naar uitgaat. En dat ik dan degene mag zijn die begeleidt deze passie of dat verlangen te realiseren.

En daar begeleid ik jou ook graag mee.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat het klikt tussen ons.

Als je een therapeut zoekt die ‘mensen op een oplossingsgerichte manier weer in hun kracht zet’, of als je graag hebt dat iemand eindeloos met je meepraat, zoek dan vooral verder.

Wil jij echter iemand die:

  • Je niet naar de mond praat maar jou wel met empathie begeleidt om patronen te doorbreken?
  • Je al na een gesprek kan laten inzien waarom jij de dingen doet die je doet en waarom dat niet altijd werkt?
  • Goed kan luisteren en positieve feedback geeft.

 

Neem dan contact met me op. Bel met 06-21 56 39 54 voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Of vul het formulier op de contactpagina in of mail me.